FloraHolland


Visueel aantrekkelijke producten centraal tijdens najaarsbeurs FloraHolland Boskoop

FloraHolland, 12 juli 2011 (persbericht) - FloraHolland Boskoop organiseert van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 augustus 2011 de Boskoop Season Fairs `Autumn'. Deze handelsbeurs staat in het teken van visueel aantrekkelijke boomkwekerijproducten voor het najaar. Tijdens de beurs wordt voor het eerst een top twintig van visueel aantrekkelijke boomkwekerijproducten tegen scherpe prijzen gepresenteerd. In deze top twintig zijn ook nieuwe producten opgenomen.

Tijdens de najaarsbeurs van FloraHolland Boskoop is naast de top twintig het volledige assortiment boomkwekerijproducten voor het komende najaar te zien. De producten worden gepresenteerd op karren en lagen. Grotere planten, zoals haagplanten, laanbomen en unieke solitairen worden door FloraHolland Boskoop als los monster gepresenteerd. De gepresenteerde partijen vertegenwoordigen elk een diversiteit aan boomkwekerijproducten.

Webshop als verlengstuk inkooporganisatie
FloraHolland Boskoop biedt steeds meer inkoopmogelijkheden via de webshop. De handelsbeurs wordt aangegrepen om uitgebreide demonstraties van deze webshop te geven. Ook in de boomkwekerijsector neemt dit inkoopkanaal een steeds prominentere plaats in. Steeds meer klanten maken gebruik van de webshop van FloraHolland Boskoop.

De Boskoop Season Fairs Autumn wordt gehouden in de Greenparkhal, Denemarkenlaan 9 te Hazerswoude-Dorp (op het ITC-terrein naast de Cash & Carry van FloraHolland Boskoop). Bezoekers zijn welkom op woensdag 24 en donderdag 25 augustus van 07.30 tot 18.00 uur en vrijdag 26 augustus van 07.30 tot 14.00 uur. De Cash & Carry van FloraHolland Boskoop is ook geopend tijdens de beursdagen. Meer informatie over de webshop en de beurs is te vinden op www.florahollandboskoop.nl.

Plantarium
FloraHolland is dit jaar ook aanwezig op Plantarium, de internationale vakbeurs voor de boomkwekerij, die van 24 t/m 27 augustus bij Boskoop wordt gehouden. Het standnummer van FloraHolland is 148. Het Plantariumgebouw bevindt zich op het International Trade Centre Boskoop in Hazerswoude-Dorp/Boskoop. De openingstijden zijn: woensdag 24 augustus t/m vrijdag 26 augustus van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdag 27 augustus van 9.00 tot 16.00 uur.