Jacqueline Hekkers per 1 september nieuwe directeur Federatie Opvang

Persbericht van Federatie Opvang

De Raad van Commissarissen van de Stichting Federatie Opvang heeft Jacqueline Hekkers aangesteld als directeur van de stichting Federatie Opvang, de werkorganisatie van de branchevereniging Federatie Opvang. Jacqueline voert tevens de directie van CoMensha, het Coördinatiecentrum Mensenhandel. Ze treedt 1 september aan in haar nieuwe functie.

Jacqueline Hekkers is een ervaren bestuurder. Eerder was zij ondermeer Chief Operating Officer bij mediabedrijf RTL Nederland en Corporate Communications Director bij communicatieadviesbureau Hill & Knowlton Nederland. Haar ervaring strekt van verandermanagement, crisis- en issue management tot de positionering van bedrijven en hun producten en diensten. Jacqueline heeft twee doctoraalstudies talen en een MBA afgerond.

Rene Paas, voorzitter van de RvC van de Federatie Opvang, spreekt van een aanwinst voor de organisatie: ''Wij verwachten met Jacqueline een directeur te benoemen die de Federatie Opvang en haar medewerkers succesvol begeleidt bij de implementatie van de onlangs aangescherpte meerjarenstrategie. Deze strategie heeft als doel om de Federatie Opvang nog succesvoller te laten inspelen op de behoefte van haar leden, die actief zijn op het gebied van maatschappelijke opvang, beschermd en begeleid wonen en vrouwenopvang.
De Federatie Opvang heeft als doel om haar dienstverlening in de huidige dynamiek van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen nog kwalitatiever en effectiever te maken."

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.opvang.nl



Razende Robot Reporter