KNHS

Alltech titelsponsor van FEI World Equestrian Games 2014 in Normandië 12 juli 2011
Dr Pearse Lyons en Laurent Beauvais

Normandië 2014 Organiserend Comité en Alltech verenigen zich om de FEI World Equestrian Games 2014 tot een succes te maken

CAEN FRANKRIJK - De voorzitter van de Basse-Normandië Regionale Raad en Normandië 2014 Organiserend Comité, Laurent Beauvais, en de president van Alltech, dr. Pearse Lyons, hebben vandaag aangekondigd dat Alltech de titelsponsor van de 2014 FEI World Equestrian Games in Normandië zal zijn. Dit is een historisch partnerschap in de wereld van de paardensport en deze zevende editie van de FEI World Equestrian Games zal officieel bekend worden als de Alltech FEI World Equestrian Games Normandië 2014.

"Alltech is trots om deze samenwerking met de World Equestrian Games voort te zetten ", aldus president en oprichter van Alltech, dr. Pearse Lyons. "Deze wereldkampioenschappen van de hippische sport omvatten waar wij in geloven: passie, kwaliteit en prestaties. Alltech's sponsoring van de paardensport brengt het merk Alltech tot leven en creëert waarde voor onze partners en genereerd een sterke band met de eindgebruiker van onze producten. Frankrijk, en Normandië in het bijzonder, heeft een wereldwijde reputatie van uitmuntendheid in het fokken van paarden en is een strategische locatie voor ons bedrijf. Alltech is al lang aanwezig in de agrarische sector in Frankrijk en we zijn blij en trots dit spectaculaire evenement in Normandië te mogen ondersteunen. Gezien de passie, die de mensen van Normandië hebben voor het paard, hopen we alles uit deze sponsoring te kunnen halen en de gemeenschap waarin we leven en werken te ondersteunen."

Alltechs inzet voor nationale en internationale paardensport begon in 2006 toen de overeenkomst was getekend om de allereerste hoofdsponsor van de Alltech FEI World Equestrian Games te worden. Meer dan een half miljoen bezoekers en 63 deelnemende landen waren aanwezig tijdens de Alltech Games in 2010 in Kentucky, met nog eens 500 miljoen televisiekijkers over heel de wereld. Dit jaar viert Alltech Frankrijk, met kantoren in Parijs en Nantes, zijn 20ste verjaardag. Alltech is vertegenwoordigd in heel Europa met 36 kantoren.

Het aftellen naar de Alltech FEI World Equestrian Games Normandië 2014 begint officieel op
8 juli 2011. Deze dag markeert 1136 dagen tot aan de openingsdag van het evenement op
17 augustus 2014. Meer dan 900 ruiters en 850 paarden uit meer dan 60 landen zullen naar verwachting aanwezig zijn in Normandië.

Voor meer informatie over de 2014 Alltech FEI World Equestrian Games kunt u terecht op www.normandie2014.com .