Politie Rotterdam-Rijnmond

Verdachten steekpartij aangehouden

Datum incident: 12-07-2011 Locatie: Emelisseijk Rotterdam - District/dienst: Feijenoord-Ridderster

Datum publicatie: 12-07-2011 10:40

ROTTERDAM - Politieagenten hielden in de nacht van maandag op dinsdag twee verdachten aan na een steekincident aan de Emelissedijk. Het slachtoffer is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 01:30 uur kreeg de politie een melding van een steekpartij aan de Emelissedijk in IJsselmonde. Na de steekpartij zou een auto zijn weggereden.

Aanrijdende agenten zagen de bewuste auto rijden op de Reyerdijk. Nadat agenten de bestuurder een stopteken gaven ging de bijrijder er te voet vandoor. De man werd na een korte achtervolging te voet door een agent in een nabij gelegen park aangehouden. Ook de bestuurder is aangehouden.

In de Emelissedijk troffen agenten het slachtoffer aan. Hij is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachten, een 26- en een 45-jarige Rotterdammer, zijn overgebracht naar Bureau Zuidplein. De politie onderzoekt de toedracht van het incident.

Getuigenoproep

Bent u getuige geweest van dit incident, of heeft u andere informatie, neemt u dan contact op met de recherche van district Feijenoord-Ridderster via 0900-8844 (lokaal tarief). U kunt ook anoniem uw informatie doorgeven via M. (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.