Gemeente Dongen

Piet Leander Wisseltrofee 2011 voor Movie Shuttle

Publicatiedatum: 11-7-2011

Wethouder Ad van Beek heeft zondagmiddag de Piet Leander Wisseltrofee 2011 uitgereikt aan de Jan van de Molengraft, exploitant van de 'Movie Shuttle' op de Dongense kermis.

Ook dit jaar kwam de jury, bestaande uit Harry Sandig (bouwer van kermisminiaturen, Jacqueline Schilders (journaliste Weekblad voor Dongen) en Piet Scheepers (PR-medewerker van Dongen Promotion), unaniem tot een besluit. De juryleden hebben onder andere gelet op service, klantvriendelijkheid, veiligheid, presentatie en netheid rond de attractie. De Movie Shuttle viel in de prijzen. "Bij het zien van deze laatste attractie waanden wij ons even terug in de tijd. Natuurlijk kon een ritje met deze shuttle niet uitblijven en we waren aangenaam verrast. Deze attractie behoort wat ons betreft tot echt kermisvermaak", aldus de jury.

In 1994 werd Dongen uitgeroepen tot BOVAK-Kermisstad. Hierop voortbordurend is het jaar erop de Piet Leander Wisseltrofee in het leven geroepen ter nagedachtenis aan de man die vele malen een standplaats had op de Dongense kermis en met grote inzet en enthousiasme een belangrijke bijdrage aan de kermis leverde.