Gemeente Oost-Gelre


Gemeente Oost Gelre
11 juli 2011

Persbericht

Aanbieding 1e exemplaar gemeentegids 2011/2012 aan winnaars fotowedstrijd

Dinsdag 12 juli a.s. zal burgemeester Henk Heijman de eerste exemplaren van de papieren gemeentegids Oost Gelre 2011/2012 aanbieden aan de prijswinnaars van de fotowedstrijd die is uitgeschreven ten behoeve van de gemeentegids.

Inwoners zijn uitgenodigd om voor de gemeentegids foto's in te sturen. Het thema van de fotowedstrijd was 'De mens in Oost Gelre'. Uit de inzendingen zijn 10 foto's geselecteerd die in de gids zijn geplaatst.

De gemeentegids 2011/2012 is wederom verzorgd door FMR Producties B.V. Het eerste gedeelte van de gids geeft algemene informatie over het heden en verleden van de gemeente Oost Gelre, gevolgd door informatie over de samenstelling en taken van het gemeentebestuur, de verschillende gemeentelijke afdelingen en hun producten en diensten (de zgn. vraagbaak van A tot Z). In het tweede deel staan praktische (contact)gegevens van verenigingen en organisaties uit Oost Gelre. Er is een onderverdeling gemaakt in rubrieken als arbeid en economische aangelegenheden, cultuur, kunst, en recreatie, gezondheidszorg, onderwijs, ouderen, politieke partijen, religie, welzijn en maatschappelijke dienstverlening. Kaartmateriaal ondersteunt dat alles nog.

De gemeentegids zal in week 28 huis-aan-huis in de gehele gemeente worden verspreid.

Einde persbericht


---