Dienstenbond CNV

Nieuws

11 juli 2011

Ledenraadpleging Veronica

Onlangs heeft CNV Media een informeel overleg gehad met de directie van Veronica Uitgeverij. Daarbij is ook gesproken over een nieuwe cao. Hoog tijd, want de looptijd van de huidige cao is al weer verstreken. Om geen tijd te verliezen hebben we afgesproken om op 21 juli aanstaande te overleggen over de nieuwe cao.

Voordat wij dat overleg starten willen we natuurlijk graag eerst uw mening horen; het gaat tenslotte over uw arbeidsvoorwaarden! Daarom organiseren wij samen met onze collega bonden NVJ en FNV Kiem een personeelsbijeenkomst:

Personeelsbijeenkomst
donderdag 14 juli
16:00 uur
Veronica

Natuurlijk nodigen wij al onze leden uit om aanwezig te zijn. Maar ook als u (nog) geen lid bent van CNV Media bent u van harte welkom de bijeenkomst bij te wonen. Wij hopen u daar te mogen ontmoeten!

CNV Media zet zich in voor haar leden, onder andere door goede arbeidsvoorwaarden af te spreken in een cao. En daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken! Immers, hoe meer leden, des te sterker wij staan. Wordt daarom vandaag nog lid van CNV Media! Kijk voor meer informatie over de voordelen van een lidmaatschap op: www.cnvdienstenbond.nl.

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? U kunt contact opnemen met bestuurder Peter Bloemendaal, telefoon: 035 64 60 580. Per e-mail kan ook: p.bloemendaal@remove-this.cnvdibo.nl.