Fusie Gevavi Schoeisel BV en Planet Europe NV

Persbericht van Gevavi

Zwolle, 12 juli Gevavi Schoeisel bv uit Zwolle (Nederland) en Planet Europe NV uit Laakdal (België) zijn vanaf heden gefuseerd. Deze nieuwe combinatie zorgt voor een versterking op zowel de business to business markt als op de retailmarkt.

Planet Europe
Planet Europe NV heeft jarenlange ervaring als fabrikant van veiligheidsschoeisel en wordt tevens beschouwd als specialist in persoonlijke beschermingsmiddelen. Zij zal zich vanaf nu volledig toespitsen op de business to business markt.

Gevavi Schoeisel bv
Gevavi Schoeisel bv is al meer dan 77 jaar een vooraanstaand bedrijf in functioneel schoeisel. Met een compleet assortiment van o.a. veiligheidsschoenen, laarzen, klompen, schoenklompen en workwear worden ruim 3000 retailklanten in de Benelux uit voorraad beleverd.

Besturing
De operationele leiding voor de vestigingen in Zwolle en Laakdal blijft ongewijzigd. De algehele leiding van de gefuseerde ondernemingen komt in handen van de heer Günther Bakker. De heren Hans van den Berg (Gevavi Schoeisel bv) en Günther Bakker (Planet Europe NV) vormen samen de nieuwe Raad van Bestuur

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.gevavi.nl



Razende Robot Reporter