Rochdale


12 juli 2011
Komst Brede Amstelmeerschool definitief

De komst van de Brede Amstelmeerschool is definitief. Bestuurders van Woningstichting Rochdale, schoolbestuur AMOS en stadsdeel Amsterdam-Noord hebben hun handtekening gezet onder de bouw.

En waarmee kan op een school beter feest worden gevierd nav zo'n officiele handeling dan een heerlijke taart eten! Adjunct directeur van de Amstelmeerschool Alex Bakker (links) snijdt de eerst taartpunten aan. Coby van Berkum, portefeuillehouder Jeugd en Onderwijs (rechts) kijkt gespannen toe, evenals wat leerlingen en Auke Klapwijk, directeur van de Amstelmeerschool (midden). In de nieuwe brede Amstelmeerschool zullen, naast ruimte voor onderwijs (19 leslokalen), ook een gymzaal, kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, buitenschoolse opvang en een voorschool komen. Verder komt er bij de school een speeltuin geïntegreerd met het schoolplein ter vervanging van speeltuin de Duinpan. Daarnaast zal het complex verschillende behandelkamers bevatten voor fysiotherapeuten, een huisarts, logopediste en de schooltandarts.

Voor meer informatie bel Nico de Leeuw, woordvoerder/senior media-adviseur Woningstichting Rochdale, M 06 - 212 58 004 of mail ndeleeuw@rochdale.nl. Op vrijdag kunt u terecht bij Joram Bronwasser, communicatieadviseur. M 06 519 38 337 of mail
jbronwasser@rochdale.nl.