Ingezonden persbericht


Aprimo versterkt team Noord Europa met Koen Rienks

Als Application Consultant verantwoordelijk voor presales

Amsterdam, (13 juli 2011) - Aprimo® Inc., marktleider op het gebied van geïntegreerde, cloud-gebaseerde marketing software, heeft Koen Rienks (42) per 15 juni aangetrokken als Application Consultant voor de regio Noord Europa.

Rienks komt van Propulsion, een Nederlandse SaaS Campagne Management leverancier. Hij was hier ruim tien jaar verantwoordelijk voor account management, presales en consultancy. Rienks had tevens development functies op het gebied van Marketing, Campagne Management en Lead Management en heeft gewerkt voor klanten als ABN Amro, InFocus, Tiscali en Portaal. Voor Propulsion werkte hij bij RLC Loyalty & Prospect Management (CRM) als Account Manager.

Koen Rienks rapporteert in zijn nieuwe rol aan Fred van Westerop, Regional Director voor Noord Europa. Hij zal zich vanuit de vestiging in Amsterdam in eerste instantie gaan bezighouden met het opzetten van demo`s en proof of concept trajecten voor Benelux en Nordics.

Fred van Westerop: "Door de sterke groei van onze activiteiten in Noord Europa was het noodzakelijk om het team uit te breiden. Koen brengt een stevige allround ervaring met zich mee op het Aprimo vakgebied. Uniek voor hem is dat hij een solide kennis en ervaring op het gebied van IT en marketing combineert met praktische business kennis; hij begrijpt wat onze klanten willen en kan dit omzetten in applicaties. Ik zie in hem een prettige collega en een zeer waardevolle aanvulling op ons team."

###

Over Aprimo
Aprimo, onderdeel van Teradata, is een toonaangevende wereldwijde leverancier van marketing software en diensten, die de productiviteit en de prestaties van marketingorganisaties verbeteren. Door het gebruik van Aprimo's Integrated Marketing Management (IMM) software - Aprimo Marketing Studio® voor B2C, Aprimo Marketing Studio® voor B2B en Aprimo® Relationship Manager - kunnen marketeers hun diverse kanalen werkelijk integreren, budget en uitgaven managen, processen stroomlijnen en innovatieve multi-channel campagnes uitvoeren met een meetbare return on investment. Honderdduizenden marketeers vertrouwen op Aprimo. Van de klanten is ruim een derde een Fortune 100 bedrijf en bijna een kwart een Global 100 bedrijf. Aprimo is opgericht in 1998 en heeft wereldwijd vestigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Indianapolis.

Voor meer informatie bel: +31(0)20 504 5653 of mail naar netherlands@aprimo.com

Teradata Corporation (NYSE: TDC), Aprimo's moederbedrijf, is wereldwijd marktleider in data warehousing, geïntegreerd marketing management en enterprise analytics. Teradata kocht Aprimo in januari 2011.




Ingezonden persbericht