Ingezonden persbericht


Dinsdag 12 juli 2011, Den Dolder

Persbericht:

een boek dat iedereen zou moeten lezen,
al heb je nog nooit een golfbal geslagen.

Geen boek over golf

Mark Fisher (Montreal, 1953) heeft wederom een prachtig maar bovenal leerzaam boek geschreven. De golfer & de miljonair is een spannend en meeslepend verhaal over een golfpro - iemand die golflessen geeft - die moeite had in zichzelf te geloven. Geholpen en geïnspireerd door een mysterieuze miljonair leert de golfer hoe hij de dingen op een rijtje moet zetten en te focussen op wat hij wil bereiken, op de golfbaan en in z'n dagelijks leven. Hij leert hoe hij zijn negatieve gedachten kan overwinnen.

Belangrijker, hij ontdekt dat de principes die hij in de praktijk brengt op de golfbaan tevens in de praktijk gebracht kunnen worden in zijn dagelijks leven. Hij begint spoedig te geloven dat hij zijn diepste wensen realiteit kan laten worden - en zijn leven begint werkelijk te veranderen ...

Een boek over jezelf verbeteren
Dit realistisch geschreven verhaal vertelt over een golfleraar die nauwelijks rond kan komen, in een oude auto rijdt die niet altijd start en slechts één wens koestert: hij wil graag een van de belangrijkste golfwedstrijden van het land winnen. Zijn ontmoeting met een miljonair via een bizar auto-ongeluk wordt een avontuur met onverwachte wendingen en schokkende verrassingen. Stap voor stap onthult de miljonair hem zijn geheimen en leert hem anders te denken over doelen bereiken en winnen. Hij ontdekt de kracht van zijn gedachten, woorden en zelfvertrouwen. Hij leert in zichzelf te geloven en zijn zelfvertrouwen te vergroten.

Over de auteur
De boeken van Mark Fisher (Montreal 1953) zijn autobiografisch omdat ze gebaseerd zijn op zijn eigen levenservaringen en hoe hij miljonair is geworden. Zijn boeken bevatten vele lessen voor het leven, die hij geleerd heeft gedurende zijn persoonlijke reis. De boeken zijn gemakkelijk te lezen en toegankelijk voor een groot publiek. Van zijn eerste boek De instant- miljonair (ook bij Succesboeken.nl uitgegeven) zijn er inmiddels miljoenen verkocht in tientallen talen. Ook dit boek De golfer & de miljonair is een perfect voorbeeld van hoe Mark Fisher denkt en hoe hij anderen helpt het beste uit zichzelf te halen.

Het boek (IBSN 9789079872312) is vanaf 13 juli 2011 te koop via de boekwinkels en de bekende onlineboekwinkels, heeft 208 pagina's, formaat (21,5 x 14 cm ) en kost ¤ 18,95.

//////////

Noot voor de redactie (