Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

De Brede Duinen route bij VVV/ANWB Bergen

Jarenlang was de Brede Duinen route, door het duin en weidegebied in de driehoek Bergen - Schoorl - Alkmaar, een van de populairste en mooiste fietsroutes van Nederland. Helaas besloot de ANWB te stoppen met het onderhouden van de bebording van de route. De vraag naar de route ging aan de balie van VVV/ANWB Bergen echter onverminderd voort. Tijd voor actie vonden ze in Bergen.

Sinds kort is de route nieuw leven in geblazen. VVV Hart van Noord-Holland besloot op eigen initiatief vijf populaire fietsroutes uit te brengen. Zo liggen, buiten de Brede Duinen route, ook de Pontjesroute (langs het Alkmaardermeer), de Bollen- & Duinenroute (vanuit Egmond en Castricum), de Rondom Alkmaarroute en de West Friese dorpenroute in de schappen. De routes lopen voor een groot deel langs het welbekende knooppuntennetwerk en zijn bij alle VVV winkels in de regio te koop.

VVV/ANWB Bergen is blij met de nieuwe routes, die sinds kort gebroederlijk naast de kaarten, boeken, gidsen en kleding van de ANWB liggen. Sinds dit voorjaar is VVV Bergen namelijk gaan 'samenwonen' met de ANWB. Uiteraard gaan de vertrouwde VVV activiteiten gewoon door. We nodigen u van harte uit eens binnen te stappen, dat is altijd handig met de vakantie voor de deur.

///////////////

Bijlage: foto cover (rechtenvrij)




Ingezonden persbericht