Vogel’s RingO voor iPad 2 nu beschikbaar in Europese Apple Stores

Universeel iPad bevestigingssysteem voor onderweg, thuis of op kantoor.

EINDHOVEN, Nederland--(BUSINESS WIRE)-- 20110712 --

Vogel's (http://www.ipadonthewall.com/ringo/) kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van de eerste bevestigingsoplossing voor iPad 2 bij alle Apple Stores, zowel online als in retail, in Europa en de Verenigde Staten. Met deze houder voor Apple’s nieuwe populaire tablet is de iPad te gebruiken met bevestigingsoplossingen zoals de Wall Mount, de Car Mount en de Table Stand. Gebruikers kunnen zodoende van muziek in de badkamer genieten, recepten in de keuken opzoeken of filmpjes bekijken op de achterbank van de auto…handsfree!

Vogel's RingO Car Mount secures the iPad safely and simply for back seat entertainment. (Photo: Busi ...

Vogel's RingO Car Mount secures the iPad safely and simply for back seat entertainment. (Photo: Business Wire)

De RingO Holder wordt stevig op de achterkant van de nieuwe iPad 2 geklemd en heeft een nauwkeurig vervaardigde en gepatenteerde aluminium ring die makkelijk op iedere RingO-steun klikt. Samen met Apple’s Smart Cover beschermt deze de kostbare iPad 2 en zorgt ervoor dat deze als nieuw blijft. In de achterkant van de Holder zit een ringvormige uitsparing. Met één simpele ‘klik’ bevestig of verwijder je een bevestigingsoplossing. Of je nu luistert of kijkt naar content op de iPad, of je wilt deze gewoon netjes ophangen zonder kans op beschadigingen, de RingO beschermt je iPad 2 en zorgt dat deze klaar voor gebruik is.

Albert Zeeman, VP Innovations bij Vogel's: "De iPad 2 heeft een prachtig ontwerp. Wij wilden ervoor zorgen dat deze eenvoudig en veilig zonder gereedschap te monteren is en zonder dat er concessies worden gedaan aan functionaliteit. Onze beschermende Holder werkt naadloos samen met de Apple Smart.”

RingO Holder voor iPad 2

Door de speciale coating is de RingO Holder comfortabel vast te houden en altijd klaar om te bevestigen.

RingO Wall Mount

De discrete en stijlvol ontworpen RingO Wall kan worden bevestigd aan iedere geschikte muur.

RingO Car Mount

De veiligste manier voor passagiers om van de iPad in de auto te genieten is door de RingO Car Mount te gebruiken.

RingO Table Stand

Of je nu naar je favoriete film kijkt, foto’s bekijkt of een belangrijke presentatie geeft, de RingO Table Stand maakt het mogelijk je iPad 2 te plaatsen waar en wanneer je maar wilt.

De Vogel’s RingO is beschikbaar in Europa en de Verenigde Staten in retail en online Apple Stores en andere Apple resellers. De RingO alles-in-één Starter Pack voor iPad 2 bevat alle bovengenoemde bevestigingen incl. de Holder en is nu ook beschikbaar. De consumentenadviesprijs is euro 119.95 incl. BTW.

Hoge resolutie beeldmateriaal is hier te vinden: http://www.tabletonthewall.com/media/

Een introductievideo is hier te vinden: http://www.youtube.com/watch?v=LqkIZoKmosw

Apple and iPad are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries.

Zie voor illustraties en bijlagen de Multimedia Galerij: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6787190&lang=nl

CONTACT:
Tin Drum PR
David Fanning
+44-20-7089-8898

david@tin-drum.com