SafeNet simplificeert integratieproces softwarelicentie- en beheerrechten – met versnelde tijd naar markt voor Cloud Service

SafeNet Sentinel® Cloud Services, nu ondersteund door Dell Boomi AtomSphere platform voor connectiviteit met back-office applicaties, waaronder CRM, ERP, declaratie- en marketingautomatisering

BALTIMORE--(BUSINESS WIRE)-- 20110712 --

SafeNet, Inc., toonaangevend leider in informatieveiligheid, heeft aangekondigd dat Sentinel Cloud nu ondersteund wordt door het Dell Boomi AtomSphere cloud-integratieplatform, zoadat cloud service providers op eenvoudige wijze de licentie- en beheerrechtdiensten van SafeNet kunnen verbinden met hun huidige back-office systemen ter plekke of die op cloud gebaseerd zijn. Deze capaciteit versnelt de tijd naar de markt voor SaaS, PaaS, en andere cloud service providers omdat de integratie van software-licentie- en beheerrechten in hun bedrijfsprocessen hierdoor veel minder tijd in beslag neemt.

De Dell Boomi AtomSphere wordt geleverd als een service voor het integreren van twee of meer applicaties voor SaaS of ter plekke. Door middel van een nieuw ontworpen AtomSphere connector kan de Sentinel Cloud licentie- en beheerrechtoplossing van SafeNet Services verbinden met back-office systemen die gewoonlijk worden ingezet door software-vendors voor CRM, ERP, declaratie-, en marketingautomatisering.

“De mogelijkheid voor niet alleen het ontwerp en de eenvoudige aanpassing van een complexe servicecatalogus, maar ook voor het controleren van de toegang naar, en het meten van het gebruik van het aanbod, is heel belangrijk voor de monetiseringsstrategie van welke cloud provider dan ook”, zei Rick Nucci, chief technology officer, Dell Boomi. “Cloud service providers kunnen op het Boomi Atomsphere platform vertrouwen voor het simplificeren van de bedrijfsprocessen waar hun cloud service-aanbod op wordt aangedreven, zodat de communicatie van alle kritieke systemen, waaronder softwarelicentie- en beheerrechten, zoals Sentinel Cloud, verzekerd wordt. Onze connector met SafeNet is een nieuwe stap naar de vereenvoudiging van het integratiewerk dat met de levering van cloud service gepaard gaat.”

Sentinel Cloud is de enige bewezen complete oplossing voor software-monetisatie in de cloud. Door haar kwart-eeuw lange ervaring levert SafeNet de beste originele sofwarelicentie- en beheerrechtoplossingen, die een snel en eenvoudig proces voor cloud service providers verzekeren voor het bouwen van veelzijdige dienstcatalogussen, het leveren en autoriseren van toegang voor de gebruiker, het meten van servicegebruik en de onmiddellijke aanpassing van hun service-aanbod voor het grijpen van nieuwe en evoluerende kansen. Alleen met de Sentinel Cloud Services van SafeNet kunnen de uitgevers van software op succesvolle wijze zorgen voor de verpakking, levering en het beheer van elke op cloud gebaseerde applicatie die aan een PC, laptop of mobiele telefoon geboden wordt.

“Het integreren van softwarelicentie- en beheerrecht in de huidige back-office systemen is altijd een ingewikkeld proces geweest voor zowel software- als cloud service vendors – het is duur, tijdrovend en kan leiden tot een belangrijke tijd naar markt-vertraging”, zei Chris Holland, vice-president, Cloud Services, SafeNet. “Met de connector van SafeNet op het Dell Boomi AtomSphere platform wordt dit probleem weggenomen op een moment dat de tijd naar de markt absoluut belangrijk is, omdat een groot aantal vendors er koortsachtig aan werkt om hun applicaties naar de cloud te verplaatsen.”

De toevoeging van SafeNet Sentinel Cloud Services in de Boomi AtomSphere geeft software en cloud service vendors te mogelijkheid tot het:

  • Simplificeren van het licentie-integratieproces zodat kosten en tijd naar de markt minder worden
  • Elimineren van integratieproblemen in de toekomst door het behouden van de verbinding van andere vendors met de Dell Boomi AtomShere

SafeNet’s portfolio van Sentinel Software monetisatieoplossingen biedt uitgevers van software de meest vertrouwde producten en diensten voor softwarebeveiliging, licentie- en beheerrecht, die in geïnstalleerde, ingevoegde en cloud-applicaties worden ingezet. Voor meer informatie kunt u terecht op www.safenet-inc.com/sentinel, www.sentinelcloud.com, en http://www.licensinglive.com .

SafeNet, Inc.

SafeNet, dat in 1983 is opgericht, is wereldwijd toonaangevend op het vlak van informatiebeveiliging. SafeNet beschermt de meest waardevolle assets van haar klanten, zoals identiteiten, transacties, communicatie, gegevens en software-licentiëring, door de hele gegevenslevenscyclus heen. Meer dan 25.000 klanten zowel in commerciële als regeringsinstanties, vertrouwen in meer dan 100 landen hun behoeften aan informatieveiligheid aan SafeNet toe.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
SafeNet, Inc.
Public Relations:
Amanda D Curtis, 443-327-1276

amanda.curtis@safenet-inc.com