Ingezonden persbericht


FASHIONSCENE START UNIEKE SAMENWERKING MET PETER STIGTER VOOR CATWALKBEELD

Amsterdam, 12 juli 2011 - Met ingang van de eerst komende editie van de Amsterdam International Fashion Week gaan Fashionscene.nl en de vermaarde catwalkfotograaf Peter Stigter een unieke samenwerking aan. Alle foto's die Team Peter Stigter maakt worden direct na de shows getoond in de nieuwe rubriek 'Catwalk' van het online modeplatform www.Fashionscene.nl.

De beelden uit Amsterdam worden gevolgd door foto's van alle shows waar Peter Stigter en zijn team aanwezig zullen zijn. Uiteraard ontbreken de overbekende modesteden New York, London, Milaan en Parijs niet. Fashionscene.nl kan hierdoor tijdens de belangrijkste mode-events, vrijwel direct, een volledig beeld tonen van wat er zich op de modeplankieren, overal ter wereld, afspeelt.

Georgios Petropoulos, directeur EEN media, uitgever van Fashionscene.nl: 'We zijn ontzettend trots op deze samenwerking. Team Peter Stigter levert de beste beelden als het om modeshows gaat. Middels deze samenwerking kan Fashionscene.nl haar inmiddels ruim 250.000 maandelijkse bezoeksters nog beter en sneller de nieuwste beelden van de nationale en internationale catwalks tonen.'