Ingezonden persbericht


Whole Foods Market UK neemt de 100% biologische frisdrank Oggu op

Amsterdam - 12 juli 2011

Whole Foods Market UK, neemt vanaf deze week het 100% biologische frisdrankmerk Oggu op in haar assortiment. Whole Foods Market is één van de grootste premium retailers van natuurlijke en gezonde voedingsproducten met meer dan 300 winkels in Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Na Nederland en België neemt ook de Whole Foods Market in Engeland, Oggu op in haar assortiment. Oggu is een nieuw, Europees merk dat delicious én 100% biologisch is. Oggu bevat alleen natuurlijke ingrediënten, zoals de mooiste zongerijpte biologische citroenen en sinaasappelen. Dus zonder E-nummers of andere kunstmatige toevoegingen.

Oggu is verkrijgbaar in de smaken Cola, Orange en Lemon Lime. Naast Whole Foods Market UK heeft ook Planet Organic, een andere bekende premium supermarktketen uit Engeland, besloten Oggu vanaf nu te gaan verkopen.

Oggu: Prepare to be amazed

Oggu is opgericht door de Nederlandse duurzame ondernemer Leonard Freeke (43). Oggu staat voor een passie voor eerlijke, pure en authentieke voeding die gebaseerd is op natuurlijke ingrediënten. "We hebben met Oggu frisdrank opnieuw uitgevonden. Dit is de beste soft drink in de wereld omdat wij alleen gebruik maken van de beste ingrediënten van natuurlijke kwaliteit en dat proef je terug in de smaak", aldus Freeke.

Oggu combineert haar passie voor kwaliteit en smaak met duurzaamheid. Oggu is klimaatneutraal en stimuleert actief maatschappelijk verantwoorde programma's voor de boeren die de ingrediënten verbouwen en leveren.


---



Ingezonden persbericht