Ingezonden persbericht



---



Nr. 177 Hilversum, 7 juli 2011

VAN TENTFEEST NAAR SEKSSTAD
Bestemming Onbekend, dinsdag 12 juli 21:34, Nederland 3

In Bestemming Onbekend verrast presentator Klaas van Kruistum de zussen Lisa en Anne tijdens een boeren tentfeest. Hij daagt de Brabantse zusjes uit met hem mee op reis te gaan naar een onbekende bestemming. De zussen wonen beide nog bij 'ons paps en mams' in het pittoreske Waspik en gaan regelmatig op stap. Voetbalkantines, tentfeesten, niets is hen te gek zolang het bier maar blijft stromen. Ze zeggen dan ook enthousiast ja op de vraag van Klaas om met hem mee te gaan. Wordt deze reis net zo gezellig als hun gebruikelijk uitstapjes? Kijk voor meer informatie op www.eo.nl/bestemmingonbekend.

De reis kan helemaal niet meer stuk als ze op het vliegveld horen dat ze naar Thailand gaan. Eenmaal aangekomen blijkt de charme van Thailand te vervliegen, de meiden verblijven deze week namelijk in Pattaya. Het is dé seksstad van Azië en alles draait hier om plastic fantastic, seks en het genot van Westerse mannen.

Overdonderd door de ellende gaan ze in gesprek met de Thaise prostituees in de hoop iets voor hen te kunnen betekenen. Prostituee Wan maakt grote indruk en de meiden doen er alles aan om haar uit de prostitutie te helpen. Lukt het hen Wan te bevrijden? Je ziet het in Bestemming Onbekend!

Bestemming Onbekend, elke dinsdag rond 21.35 uur op Nederland 3 Presentatie: Klaas van Kruistum

---

Noot voor redactie,