Jumbo supermarkten

opent winkel in Duiven

Prijsvechter Jumbo opent winkel in Duiven

De inwoners van Duiven kunnen binnenkort terecht bij een Jumbo winkel. Vanaf woensdag 13 juli 2011 kunnen zij hun boodschappen doen in de omgebouwde Super de Boer winkel aan het Eilandplein 508. Op die dag wordt de winkel feestelijk geopend. De wervingscampagne voor nieuwe medewerkers is al van start gegaan.

Vanaf 25 juni gaat Jumbo aan de slag met de inrichting van deze vestiging in Duiven. De winkel, die wordt gerealiseerd door een speciaal winkelombouwteam, vervangt de bestaande Super de Boer vestiging. Alle huidige medewerkers van deze winkel gaan aan de slag in de nieuwe Jumbo vestiging en krijgen een speciale opleiding van Jumbo.

De Jumbo winkel heeft een verkoopvloeroppervlakte van circa 1000 vierkante meter en alle elementen van de unieke Jumbo formule komen hierin goed naar voren. "Het wordt een fantastische winkel", zegt de trotse ondernemer Chris Gradussen. Ook formuledirecteur Colette Cloosterman - van Eerd is ontzettend blij met deze nieuwe Jumbo. "Bij Jumbo staat de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service centraal. Na de opening kunnen de inwoners van Duiven ook in deze winkel met eigen ogen zien en ervaren wat de kracht van de Jumbo formule is." De nieuwe winkel wordt voorzien van een versplein. Hier vindt de klant ambachtelijke producten waar de winkels van Jumbo Supermarkten bekend om staan. Ook kunnen de klanten er terecht voor een breed assortiment producten.

Medewerkers

Alle medewerkers van de Super de Boer winkel gaan over naar Jumbo. Daarnaast zal het team worden uitgebreid met een aantal nieuwe mensen. De wervingscampagne is al van start gegaan. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl.

Eén van de opleidingen die medewerkers ondergaan is de 7 Dagelijkse Zekerhedentraining. Dit zijn de beloftes waarmee Jumbo de unieke formule garandeert: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. "Deze combinatie van service-elementen wordt door geen enkele andere supermarkt in Nederland op deze manier uitgevoerd. Daarom is het belangrijk dat we alle nieuwe Jumbo medewerkers goed opleiden," aldus Cloosterman - van Eerd.

Opening

De opening van de winkel in Duiven staat gepland op woensdag 13 juli 2011. Tijdens de opening worden diverse feestelijke acties gehouden om de komst van de nieuwe Jumbo winkel te vieren en de klanten welkom te heten.

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel uitgebreid. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot één van de meest gewaardeerde supermarktketens van Nederland. Onlangs is Jumbo uitgeroepen tot beste winkelketen in de categorie Supermarkten. Door de overname van Super de Boer zet Jumbo Supermarkten de groei van de afgelopen jaren in versneld tempo door.
in- uitklappen