Gemeente Harlingen


gemeentelijk verkeers en vervoersplan harlingen

Inloopmiddag / avond gemeentelijk verkeers en vervoersplan Harlingen

Burgemeester en Wethouders van Harlingen maken bekend dat er beleid is ontwikkeld op het gebied van verkeer voor de bereikbaarheid, verkeersveiligheid en leefbaarheid binnen de gemeente Harlingen.

Meer informatie over het Gemeentelijk Verkeer- en Vervoersplan zal worden gegeven tijdens een inloopmiddag / inloopavond welke zal worden gehouden op woensdag 13 juli 2011 in het Vierkant, Johan van Oldenbarneveltstraat 2 te Harlingen. Tussen 16.00 uur en 20.00 uur kunt u binnen lopen om kennis te nemen van de plannen en om hierop schriftelijk te reageren.

Rond de klok van 17.30 uur is Wethouder mevrouw Le Roy ook aanwezig voor een korte toelichting op het GVVP en de relatie met de N31. Daarnaast zijn mensen van het projectbureau N31 aanwezig waar u informatie kunt verkrijgen over de laatste stand van zaken over het proces van de N31.

De plannen/ideeën liggen met ingang van 11 juli 2011 tot 9 september 2011 voor een ieder ter inzage bij de receptie in het stadskantoor De Groenlandsvaarder, Voorstraat 35 te Harlingen. In dit stadium wil het College de bevolking en de direct belanghebbenden informeren over deze plannen/ideeën en hun mening daarover vragen. Een ieder wordt dan ook uitgenodigd schriftelijk bij Burgemeester en Wethouders zijn of haar reactie op de plannen naar voren te brengen. Dit kan tot 9 september 2011.

* Lees het concept Gemeentelijk Verkeers en Vervoers Plan
* Bijlagen GVVP

Downloads

* gvvp
(PDF - 5,28 mb)

* gvvp bijlagen
(PDF - 5,49 mb)