Gemeente Rotterdam

buurtfeest meeuwenplaat

07 juli 2011 | Deelgemeente Hoogvliet | nieuwsbericht

Op het grasveld tussen de Tonijnstraat en de Horsweg is het op woensdag 13 juli feest!
Buurtfeest Meeuwenplaat

Van 13.00 tot 17.00 uur is er van alles te doen: Pannavoetbal, workshops, een springkussen, spelletjes, muziek en nog veel meer.

Bewoners die multiculturele hapjes of snacks willen maken, zijn van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden bij Monica van Eijk of Ans Rijshouwer (zie gegevens hieronder). Na aanmelden is er een onkostenvegroeding van 30 euro beschikbaar.

Ook bewoners die mee willen helpen met de voorbereidingen en met het opruimen van alle activiteiten, of die mee willen helpen met de spelletje, zijn welkom. Meer interesse in het huren van een marktkraan voor de verkoop van tweedehandsspullen? Ook dat kan.

Bekijk voor meer informatie de flyer.

De gemeentelijke diensten en woningcorporaties hebben de afgelopen periode extra aandacht aan uw buurt besteed om het schoner, veiliger, kindvriendelijker en gezelliger te maken. Natuurlijk kunnen zij dit niet alleen en vragen zij alle bewoners een steentje bij te dragen door mee te helpen om uw buurt schoon, heel en netjes te houden. Zo heeft iedereen het naar zijn zin.

Het buurtfeest wordt georganiseerd door Vestia, in samenwerking met SWH Opbouwwerk, bewoners, Pameijer, Woonbron, de wijkconciërge en deelgemeente Hoogvliet.

Aanvullende informatie

Monica van Eijk
06 - 41 69 19 53
m.vaneyk@welzijnhoogvliet.nl

Ans Rijshouwer
06 - 14 30 45 28
a.rijshouwer@welzijnhoogvliet.nl