Woonstad Rotterdam


7 juli 2011

Woensdag 13 juli start de 1e Wednesday Night Skate in Rotterdam. Woonstad Rotterdam is één van de sponsors. Tijdens dit sportieve en gezellige evenement brengt Woonstad Rotterdam haar ruime aanbod van koopwoningen onder de aandacht van deelnemers en toeschouwers. Fans van de facebookpagina Woonstad Verkoop maken 5 x kans op een paar skates.

Woonstad Rotterdam sponsort de Wednesday Night Skate omdat veel deelnemers aan de tochten starters op de woningmarkt zijn. Dankzij de verlaging van de overdrachtsbelasting met 4% is het voor starters nog aantrekkelijker en voordeliger om een huis te kopen. Woonstad Rotterdam is de grootste aanbieder van koopwoningen in Rotterdam en heeft voortdurend een groot aanbod van aantrekkelijk geprijsde nieuwbouw- en bestaande woningen. Woningzoekenden hoeven dus niet jarenlang te wachten op hun droomhuis. En kopen kan voordeliger zijn dan huren.

Tijdens de tochten op 13, 20, 27 juli, 3 en 10 augustus is Woonstad Rotterdam aanwezig met een promoteam op het evenemententerrein aan de Binnenrotte, medewerkers skaten mee en skaters kunnen achter de Woonstad Rotterdam muziekauto swingen. Ook verloot Woonstad Rotterdam 5 x een paar originele R.S.I. customized ROLLERSKATES t.w.v. 185 euro/ of een kadobon van 150 euro van R.S.I in de Witte de Withstraat aan mensen die onze facebookpagina Woonstad Verkoop''liken'. Iedere week is op de Binnenrotte na de tocht de prijsuitreiking.

Naast ons eigen doel, aandacht vestigen op ons koopwoningenaanbod, steunt Woonstad Rotterdam ook een goed doel. 10 Augustus skaten we tijdens de Woonstad Rotterdam avond voor het Sophia Kinderziekenhuis! Deelnemers kunnen polsbandjes kopen waarvan de opbrengst volledig naar het Sophia Kinderziekenhuis gaat. Woonstad Rotterdam draagt 750 euro bij.

Meer informatie
Informatie over het woningaanbod van Woonstad Rotterdam is te vinden op www.woonstadrotterdam.nl
Informatie over de Wednesday Night Skate is te vinden op www.wednesdaynightskate.nl

Woonstad Rotterdam brengt je koophuis wel hééél dichtbij.