Politie Utrecht

Persberichten Utrecht stad, 09.40 uur

Utrecht, 13-07-2011

Inbraak in auto

UTRECHT- In de nacht van dinsdag op woensdag werd een autokraker aangehouden.

Omstreeks 00.10 uur kreeg de politie de melding dat er in een auto was ingebroken aan de Dantelaan. Agenten gingen ter plaatse en troffen een 25-jarige man uit Utrecht aan die voldeed aan het signalement. Hij werd direct aangehouden en ingesloten verhoor. Uit de auto waren geld en een zonnebril gestolen.

Gestolen

UTRECHT- Op dinsdag werden twee vrouwen aangehouden omdat ze met vermoedelijk gestolen kleding in de weer waren.

Omstreeks 18.10 uur kregen agenten de melding dat twee vrouwen op de Zuidpooldreef met een stapel kleding met prijskaartje liepen te leuren. Agenten gingen direct ter plaatse en troffen de vrouwen aan. Bij het zien van de agenten werd nog gepoogd door het duo de labels te verwijderen. Omdat het hier zeer waarschijnlijk om gestolen goed gaat werden de vrouwen, 22 en 23 jaar uit Utrecht, direct aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Gestolen bromfiets snel terug

UTRECHT- Op dinsdag werd een bromfiets gestolen. Twee verdachten konden snel worden aangehouden.

Omstreeks 17.10 uur kreeg de politie de melding dat een bromfiets werd gestolen vanaf de Seyschellen. De agenten gingen op zoek naar de dief en op de Amirante werd hij aangetroffen met de bromfiets. De 14-jarige jongen uit Utrecht gooide de bromfiets weg en rende vervolgens hard weg. Hij kon toch worden aangehouden en ingesloten voor verhoor. De politie kon ook een tweede verdachte, een 15-jarige Utrechter, aanhouden. Beiden zijn ingesloten voor verhoor.