Politie Amsterdam-Amstelland

Derde verdachte gezocht overal Hilversumstraat In het onderzoek naar de overval op een woning aan de Hilversumstraat zijn onlangs twee verdachten aangehouden. De politie is op zoek naar een derde verdachte. Het misdrijf werd vrijdagavond 11 februari gepleegd.

'Enquêteur' belt aan
Rond acht uur die avond opende de bewoner zijn voordeur voor een vermeende enquêteur. Direct kwamen er nog twee andere mannen bij waarop zij de woning binnen drongen en de beide bewoners, een man en een vrouw, zwaar mishandelden en bedreigden met wapens. Na een flinke worsteling en hulpgeroep wisten de overvallers zonder buit te vluchten. Het overvallen paar moest zich in het ziekenhuis aan de opgelopen verwondingen laten behandelen. De man liep bij dit incident een schedelbasisfractuur op.

Twee verdachten zitten vast, derde wordt gezocht Het opsporingsonderzoek heeft er intussen toe geleid dat twee verdachten vast zitten. Een derde verdachte wordt nog gezocht. De politie vraagt mensen die meer informatie kunnen verschaffen over het misdrijf, contact op te nemen met de recherche van district Noord via 0900-8844. Een anonieme tip kan via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


____________________