Syntens

Na een tijd van economische recessie en een financiële crisis, is het voor ondernemers weer tijd om vooruit te kijken en ambities te gaan waarmaken. Syntens organiseert in dit kader de groeiersworkshops âOrganisatie in bloeiâ.

Ondernemers krijgen de gelegenheid collega-ondernemers te ontmoeten die in een zelfde groeifase zitten met een eigen problematiek maar met herkenbare knelpunten. Resultaat van deze workshops is dat ondernemers meer inzicht krijgen in hun management- en ondernemersvaardigheden om deze doeltreffender in te kunnen zetten.

Wie kunnen deelnemen:
⢠De deelnemer is directeur/eigenaar van de onderneming of in een leidinggevende positie, waarbij de koers kan worden bepaald. ⢠Bedrijven die al minstens zoân 4-5 jaar bezig zijn. ⢠Er zijn minimaal 5 personen in dienst en het bedrijf heeft de ambitie om de komende jaren ook in personeelsbestand te willen groeien. ⢠Ambitie om te groeien in omzet en aantal medewerkers de komende 2-3 jaar.

Leerervaring
Deze leren van elkaar kring voor snelle groeiers is bedoeld voor MKB-ondernemers die een groeiscenario voor ogen hebben of nu feitelijk al een snelle groei aan het realiseren zijn. De MKB-ondernemer wil zijn of haar ondernemerschap naar een hoger, professioneler niveau tillen. Hij/zij stelt zich hierbij open voor eigen groei. Omdat het een leren van elkaar kring betreft, wordt er in een veilige omgeving ervaringen uitgewisseld. Inschrijving van organisatieadviesbureaus wordt niet op prijsgesteld.

Data, locatie en kostenÂ
De bijeenkomsten zullen plaatsvinden in De Oolderhof te Herten op de volgende dagen:

- Maandag 5 september 2011 van 14:00 uur tot 19:00 uur
- Maandag 26 september 2011 14:00 uur tot 19:00 uur
- Maandag 17 oktober 2011 van 14:00 uur tot 19:00 uur
- Maandag 7 november 2011 van 14:00 uur tot 19:00 uur Dit programma kost normaal ⬠895,- per deelnemer, maar kan door een bijdrage van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie voor ⬠300,- worden aangeboden. Minimaal aantal deelnemers is 6 personen, maximaal aantal inschrijvingen is 10 personen.

Informatie en aanmelden
Meer informatie bij: Syntens, Kim Rekko, 06-538 67 577 of via e-mail kim.rekko@syntens.nl. Inschrijven kan ook via de Syntens website. Inschrijven kan tot en met donderdag 25 augustus 2011.