Gemeente Bernheze


Collegebesluiten 5 juli 2011

Tijdelijke huisvesting accommodatieplan Nistelrode Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de Zonnebloem en Fanfare St. Lambertus tijdelijk de mogelijkheid tot huisvesting te bieden op het sportpark De Schellen. Dit besluit is genomen in het kader van het accommodatieplan Nistelrode en betreft de periode van 8 augustus tot en met december 2011.

Verzoek ambtsketen voormalige gemeente Nistelrode Het college van burgemeester en wethouders heeft in haar vergadering van 5 juli 2011 besloten om verenigingen, organisaties en scholen de mogelijkheid te bieden ter gelegenheid van een bijzonder evenement en/of manifestatie een ambtsketen uit de voormalige gemeenten Heesch, Heeswijk-Dinther en Nistelrode tijdelijk in bruikleen te krijgen om aan bezoekers en inwoners te kunnen tonen.

Tijdelijke samenwerking met BOA's Oss
Op 5 juli 2011 heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om een tijdelijke samenwerking aan te gaan met de gemeente Oss, voor wat betreft de BOA (Buitengewoon Opsporingsambtenaar). Hierdoor zal de BOA in dienst van de gemeente Bernheze gedurende een periode van drie maanden samenwerken met de BOA's uit Oss. De BOA uit Bernheze zal in deze periode gedeeltelijk werkzaam zijn in Oss en de BOA's uit Oss zullen ook gedeeltelijk werkzaam zijn in Bernheze. Op deze manier kunnen de BOA's ervaringen uitwisselen.

Dienstverleningsovereenkomst met waterschap Aa en Maas Met de inwerkingtreding van de Waterwet is de gemeente bevoegd gezag geworden voor indirecte lozingen op het riool. Door het college van burgemeester en wethouders is een dienstverleningsovereenkomst gesloten met waterschap Aa en Maas. In deze overeenkomst zijn afspraken gemaakt over de wijze van samenwerken en gebruikmaken van elkaars kennis en expertise.

Vaststellen verkoopprijzen en uitgifte bouwkavels Bergakkers II, fase 2 In september 2011 vindt naar verwachting de uitgifte van vijf bouwkavels in plan Bergakkers II, fase 2 plaats. De grondprijzen zijn vastgesteld.

Verkoop gemeentelijke bouwkavels
Het college van burgemeester en wethouders heeft in haar vergadering besloten om de bouwkavels bij de diverse makelaars in de verkoop te brengen

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35