Toekomst Livingston Veenendaal zeker gesteld

Persbericht van Livingston Veenendaal

Livingston, de ICT-specialist uit Veenendaal, is een strategische en financiële samenwerking aangegaan met DP Groep. De IT en AV verhuurder gaat verder onder de naam Easy2Rent Livingston. Het gerenommeerde bedrijf vond een partner van formaat voor een rooskleurige toekomst.

"Livingston is een begrip in de markt", zegt manager Bert van Engelenburg. "Wij bestaan al ruim 40 jaar en zijn één van de grondleggers van het verhuurconcept van ICT. Van grote projecten met topsupport tot leveringen van enkele laptops in de gehele Benelux. Voor onze grote groep trouwe klanten is deze alliantie buitengewoon goed nieuws."

Met de kapitaalinjectie en strategische alliantie zijn de klanten van Easy2Rent Livingston verzekerd van voortzetting van de gekende diensten van de ICT-specialist uit Veenendaal. Uitgekiend advies, snelle levering uit voorraad en een uitmuntende technische dienst blijven de ankers van Easy2Rent Livingston. Bert van Engelenburg: "Ons bedrijf is een zekerheid in de markt en kan nu de volgende stap zetten naar de allerhoogste graad van customer satisfaction."

*

Links:
http://www.livingston.nl/



Razende Robot Reporter