Gemeente Enkhuizen

Onder de Toren uitgeroepen tot beste B&B van Nederland

Hans en Henny Reese runnen sinds jaar en dag de B&B Onder de Toren aan het Zuiderkerkplein in Enkhuizen. Deze week werden zij verrast met de oorkonde Beste B&B van Nederland in de categorie 2 tulpen. Wethouder Jan Franx zocht het echtpaar op om ze te feliciteren.

Elk jaar verblijven zon tweehonderd gasten bij Hans en Henny. Het gaat meestal om toeristen, maar ook zakelijke mensen weten de B&B te vinden. Wij adviseren onze gasten vooral om een paar dagen te blijven. Dan kunnen ze alle mooie plekken van Enkhuizen bekijken. En ze mogen niet weg voordat ze in het Zuiderzeemuseum zijn geweest, aldus Henny

De B&B van Hans en Henny wordt jaarlijks gekeurd door Bed and Breakfast Nederland. Henny: Er komt een mystery guest langs die het verblijf op allerlei punten beoordeeld. Pas als de gast aan het ontbijt zit, krijgen wij te horen dat ons verblijf gekeurd is. Dit jaar was de mystery guest heel enthousiast en zijn we uitgeroepen tot beste B&B van Nederland. De categorie 2 tulpen staat voor de kwaliteitsklasse. Het maximaal aantal tulpen dat een B&B kan hebben is 5.

B&B Onder de Toren