Jouwstraat.nl plaatst straattweets op alle straatpagina's

Persbericht van Jouwstraat.nl B.V.

De laatste feature die is toegepast op jouwstraat.nl zijn de zogenaamde 'straattweets'. Dit zorgt ervoor dat alle actieve buren naast de eigen geplaatste berichten en foto's ook op de hoogte blijven van wat er zoal getwitterd wordt in de straat.

In februari lanceerde Martijn Huis het nieuwste lokale & sociale netwerk voor buren en straatgenoten. Inmiddels hebben al meer dan 30.000 buren in heel Nederland een bezoek gebracht aan de website en hebben al meer dan 1.100 buren zich aangemeld en een profiel geplaatst in de straat waar zij wonen.

Lokale content is 'booming' en een echte trend. Jouwstraat.nl speelt daar als 'het meest lokale en sociale netwerk' van Nederland helemaal op in en laat nu ook de tweets zien die lokaal verstuurd zijn.

Het is belangrijk om te weten wat er in jouw straat gebeurt en daar horen ook de straattweets bij. Binnenkort worden op elke straatpagina ook nog de amber alerts, de alarmmeldingen en het meest lokale nieuws getoond. Jouwstraat.nl wil hiermee de verspreider worden van alle relevante lokale content.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.jouwstraat.nl



Razende Robot Reporter