Okke Spruijt benoemd tot verenigingsmanager van FOSAG

Persbericht van FOSAG Belangenbehartiging en

Dienstverlening B.V.
Met ingang van 1 augustus 2011 is Okke Spruijt (49 jr.) benoemd tot verenigingsmanager van de Koninklijke Vereniging FOSAG. Hij gaat de interne organisatie aansturen en verzorgen.

Op 1 oktober 2002 trad hij in dienst van FOSAG als projectmanager kwaliteitsbeleid en bijzondere projecten. In mei 2004 werd hij benoemd tot hoofd van de afdeling Projecten, Marketing en Communicatie. Sedertdien maakte hij ook deel uit van het managementteam van FOSAG. Okke Spruijt heeft in de afgelopen jaren consequent gewerkt aan het opbouwen van een professionele afdeling op het gebied van promotie en marketing. Ook de interne en externe communicatie is onder zijn leiding aanzienlijk versterkt en is een onmisbaar onderdeel van het FOSAG-secretariaat.

De per 1 juli jongstleden gestarte samenwerking tussen FOSAG en NOA heeft er toe geleid dat de managementstructuur van FOSAG is aangepast. Frank Rohof is benoemd tot eindverantwoordelijk algemeen directeur. En treedt vooral op in de externe trajecten en geeft leiding aan de belangenbehartiging. Okke Spruijt gaat nu de interne organisatie aansturen en verzorgen. Daarnaast blijft hij uiteraard ook betrokken bij 'zijn' projecten, marketing en communicatie. Uitgaande van een succesvolle samenwerking FOSAG-NOA, zal per 1 januari 2013 een tweehoofdige directie het gezamenlijke secretariaat gaan leiden. Die directie bestaat uit de heren Rohof en Spruijt.

Het FOSAG-bestuur is verheugd dat de invulling van de vacature uit de eigen gelederen is ingevuld en wenst Okke alle succes in zijn nieuwe en verantwoordelijke functie.
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.fosag.nl



Razende Robot Reporter