Warchild


IJs eten op kantoor voor War Child!

13 juli 2011 -
De Peace Fridge, gevuld met overheerlijk Ben & Jerry's ijs, toert ook deze zomer door Nederland. Voor EUR 1.000,- kan de vriezer ook voor twee weken bij u op kantoor staan!

IJs voor uw personeel, relaties en bezoekers
Breng personeel, relaties en bezoekers van uw bedrijf op een leuke manier bij elkaar en steun tegelijkertijd de projecten van War Child.

Sierra Leone
Het gehele bedrag komt ten goede aan de activiteiten van War Child in Sierra Leone. Dit land ondervindt nog steeds de gevolgen van een tien jaar durende burgeroorlog die een verwoestend effect heeft gehad op land en bevolking. Onder deze moeilijke omstandigheden verdwijnt het belang van het kind vaak naar de achtergrond

>> Lees meer over de activiteiten van War Child in Sierra Leone

Ben & Jerry's
Ben & Jerry's stelt geheel kosteloos verschillende smaken ijs ter beschikking voor deze actie. De helft van de geleverde ijsjes is altijd Peace of (Strawberry Cheese) Cake, speciaal ontwikkeld voor War Child. De rest wordt aangevuld met de smaken: Cookie Dough, Chocolate Fudge Brownie, Chunky Monkey, Caramel Chew Chew, Chocolate Macadamia en Fairly Nuts.

De vriezer wordt bij u bezorgd, wij sluiten hem aan en halen hem ook weer op. Doet u ook mee?

Stuur een mail naar Gwen Timmer via bedrijven@warchild.nl of neem telefonisch contact op via 020 - 422 7777 voor meer informatie.