Gemeente Helmond


Mooiste fietsbenen van Helmond

Helmond fietst, omdat wij de mooiste fietsbenen van Helmond hebben. Foto's van die fietsbenen staan nu in de hal van de bibliotheek.

Wie heeft de mooiste fietsbenen van Helmond? Om antwoord te krijgen op die vraag, zijn onlangs in Helmond bijna 400 paar fietsbenen gefotografeerd. De fotos worden tijdens de zomer tentoongesteld in de hal van de bibliotheek van Helmond.

Fotoreportage: Jan van de Laar - Fotografie

Bekendmaking winnaars

De vraag wie de mooiste fietsbenen van Helmond heeft, wordt beantwoord tijdens de Profronde van Stiphout op dinsdag 26 juli. Vlak voordat de renners van de Tour de France in dit criterium van start gaan, worden de twee prijswinnaars rondgereden in de reclamekaravaan en worden zij gehuldigd. Tot die tijd zijn alle gefotografeerde fietsbenen dus al te bekijken in de bibliotheek.

Actie mooiste fietsbenen

De mooiste fietsbenen-actie maakt onderdeel uit van de campagne Helmond Fietst Waarom Daarom. Deze actie van gemeente Helmond is bedoeld om fietsen voor de inwoners van Helmond nog verleidelijker te maken. De campagne is bedacht en ontworpen door het bureau 40Watt uit Eindhoven.
* Meer info Helmond Fietst Waarom Daarom