FloraHolland


Kopers stem op uw favoriete product en maak kans op een weekend weg!

FLORAHOLLAND (13 juli 2011) - Ieder jaar reikt FloraHolland aan kwekers en veredelaars de FloraHolland Award `De Glazen Tulp' uit in vier categorieën (snijbloemen, kamerplanten en tuinplanten). De Glazen Tulp is in de sierteeltsector dé prestigieuze award voor de beste marktintroductie van het jaar. Voorheen bepaalden een vak- en een publieksgerichte jury de nominaties en winnaars. In de vakjury is ook de handel vertegenwoordigd. Vanaf nu kunt ook ú stemmen op uw favoriete producten per categorie.

Halve finale
Bloemisten, retailers en tuincentra zoeken voortdurend naar vernieuwing om hun klanten te verleiden. U staat als inkoper midden in de sierteeltketen. Door het contact dat u dagelijks heeft met de markt, kunt u goed aangeven welke noviteit de best geslaagde product- of conceptintroductie van het jaar is. Voor de Glazen Tulp 2012 worden twee stemronden georganiseerd. Via het stemformulier op internet geeft u aan wat uw favoriete noviteiten zijn. De favorieten van de kopers gaan door naar de halve finale in november. Deze halve finale draait om de bekendmaking van de vijf genomineerde producten per categorie.

Stem voor 22 juli en maak kans op een weekend weg! De eerste stemronde voor de Glazen Tulp 2012 is aangebroken! Van maandag 4 juli tot en met vrijdag 22 juli kunnen klanten met een klantnummer van FloraHolland een stem uitbrengen op hun favoriete product uit de categorieën snijbloemen, kamerplanten en tuinplanten. Stemmen kan vanaf maandag via het stemformulier. Ook zijn hierop de foto's van de geselecteerde producten te bewonderen. Onder de inzenders wordt een weekendje weg verloot voor 2 personen.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie en de foto's op www.floraholland.com. Met vragen over de nieuwe opzet of de selectie van producten kan men contact op nemen met de afdeling Product- en Conceptontwikkeling T 0174 63 42 84 en/of T 0174 63 42 97.