Provincie Drenthe

Bodemsanering, evaluatie Woonwagencentrum Roderesch

Publicatiedatum
13 juli 2011
Type
bodembeschermingsvergunning
Bijlagen

* ob-do-woonwagencentrum-roderesch.pdf (166 Kb)

Gedeputeerde staten van Drenthe maken bekend dat zij op 19 mei 2011 een evaluatieverslag van een bodemsanering hebben ontvangen.

Het betreft de locatie Woonwagencentrum Roderesch te Roden, gemeente Noordenveld.Van 8 november 1999 tot 7 februari 2000 is een grondsanering uitgevoerd en tot dit jaar is de natuurlijke afbraak van de verontreinigingen in het grondwater gevolgd.

Op 12 oktober 1999 hebben gedeputeerde staten van Drenthe ingestemd met het saneringsplan. De doelstelling volgens dat saneringsplan was het herstellen van de multifuntionaliteit van de bodem door het verwijderen van de aanwezige verontreinigingen in grond en grondwater tot de streefwaarde. Uit het evaluatieverslag blijkt dat deze doelstelling gehaald is.

In het kader van de Wet bodembescherming artikel 39c, zijn gedeputeerde staten van Drenthe van plan in te stemmen met het evaluatieverslag.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de projectleider bodemsanering, de heer K. van der Veen, telefoonnummer (0592) 36 52 60.

Kaart van de provincie Drenthe

Kaart van de provincie Drenthe