Ingezonden persbericht


( P E R S B E R I C H T )

Amsterdam, 13 juli 2011

Nieuwe voorstelling
Ik woon in een huis van Dirk Scheele naar theaters

Vanaf september 2011 reist kinderpopster Dirk Scheele de theaters langs met zijn nieuwe voorstelling Ik woon in een huis (2+). In deze intieme solotheatervoorstelling krijgen de bezoekers in de zaal een muzikale rondleiding bij Dirk Scheele thuis. Ik woon in een huis gaat op zondag 25 september in première in Theater de Fransche School in Culemborg. De voorstelling is gebaseerd op de televisieserie Huis, tuin en keukenavonturen 1 en 2, die vanaf 5 september op schooldagen wordt uitgezonden op Nickelodeon.

Ik woon in een huis
Dirk Scheele vertelt met zijn liedjes wat er allemaal in zijn huis te zien is. Hij ontdekt dat ieder voorwerp geluid maakt en begint er volop muziek mee te maken. Hij komt handen tekort en vraagt daarom de kinderen hem daarbij te helpen. Als uiteindelijk blijkt dat de nieuwe gitaar van Dirk een tovergitaar is - die elk instrument en geluid na kan doen - wordt het een echt feestje bij Dirk thuis.

Dirk Scheele
Dirk Scheele heeft in de afgelopen zeventien jaar bekendheid verworven met zijn voorstellingen, series, cd's en dvd's voor de allerkleinsten. Zijn voorstellingen kenmerken zich door eenvoud, interactiviteit en aansprekende melodieën. De onderwerpen bevinden zich altijd in de belevingswereld van de kinderen.

www.dirkscheele.nl

----------

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht