Ingezonden persbericht


KONING & HARTMAN KRIJGT OPDRACHT TOT MODERNISEREN UPC EINDNETWERKEN

Amsterdam, 13 juli 2011 - UPC Nederland geeft Koning & Hartman opdracht tot het moderniseren van de eindnetten in Wageningen, Apeldoorn en Arnhem. Bovendien zal Koning & Hartman ruim 2000 kastlocaties ombouwen in Ede, Bennekom, Lunteren en Ederveen.

De UPC kabelnetwerken bestaan voor meer dan 97% uit glasvezel. Door voortdurend te investeren in haar centrale apparatuur en haar glasvezel- en coax netwerken blijft UPC inspelen op de continue groei van internetverkeer (hogere snelheden) en andere diensten waaronder DTV en VoD. Binnen deze investeringen heeft Koning & Hartman een omvangrijke opdracht in de modernisering van de eindnetten gekregen. Deze opdracht betekent voor Koning en Hartman in 2011 de ombouw van ruim 2000 kastlocaties.

De Network Services afdeling van Koning & Hartman realiseert, onderhoudt en beheert kabelprojecten in nieuwbouw- en renovatiegebieden, verglazingprojecten van gemeenten en is gespecialiseerd in het geschikt maken van bestaande breedband infrastructuren voor internet.

UPC Nederland is in Nederland toonaangevend op het gebied van televisie, breedbandinternet en digitale telefoniediensten. UPC biedt in Nederland zo'n 1,9 miljoen klanten toegang tot de wereld van televisie. Hiervan hebben 923.000 abonnees voor digitale televisie gekozen. UPC heeft in Nederland 868.000 breedbandinternet abonnees en bedient 762.000 digitale telefonie abonnees (cijfers per 31 maart 2011).

Klik hier voor de high-res afbeelding

Ingezonden persbericht