Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ZOMER IN HET SAFARIPARK: AFRIKAANS ENTERTAINMENT EN STERREN VAN EIGEN BODEM

Afrikaanse percussie en optredens van onder meer Monique Smit en Ralf Mackenbach

Hilvarenbeek, woensdag 13 juli 2011 - Lekker meeswingen op de ritmes van Afrikaanse percussie met op de achtergrond brullende leeuwen en borsttrommelende gorilla's. Voor zo'n Afrikaans tafereel is het niet eens nodig om naar Johannesburg of Kaapstad af te reizen. Deze zomer is een reis naar Safaripark Beekse Bergen voldoende. Het park bruist namelijk dagelijks van zomers entertainment met percussieshows en -workshops en de zaterdagen worden spetterend afgesloten met optredens van onder andere Monique Smit en Ralf Mackenbach.

Wie deze zomer voor een dagje Afrika in Safaripark Beekse Bergen kiest, wordt op het entreeplein verrast door een team van Afrikaanse entertainers, muzikanten, danseressen en zangeressen die met opzwepende ritmes en schitterende klanken bij menig bezoeker de voetjes van de vloer krijgen. Van zaterdag 16 juli tot en met vrijdag 26 augustus organiseert het park, in samenwerking met Drum Cafe Benelux, dagelijks (behalve op maandag) levendige percussieshows en -workshops. Bezoekers kunnen zowel actief als passief genieten van alles wat Afrika te bieden heeft.

Sterren kijken
Op zaterdag 16, 23 en 30 juli, 6 en 13 augustus krijgt een dagje Afrika ook een feestelijk Hollands tintje. Op deze zaterdagen is het park geopend tot 19.00 uur en sluiten kidshelden Dora & Diego (zaterdag 16 juli), Ralf Mackenbach (zaterdag 23 juli), Djumbo (zaterdag 30 juli), Monique Smits (zaterdag 6 augustus) en Ernst, Bobbie en de Rest (zaterdag 13 augustus) de dag af met een spetterend optreden. Deze optredens vinden plaats om 18.30 uur op het entreeplein van Safaripark Beekse Bergen. www.beeksebergen.nl
---



Ingezonden persbericht