Provincie Noord-Brabant


---


Persbericht

Datum
12 juli 2011
Nummer
135
Activiteiten in en om het provinciehuis



De leden van het college van Gedeputeerde Staten
vertegenwoordigen de provincie bij tal van gelegenheden. Verschillende instellingen en organisaties organiseren bijeenkomsten en activiteiten in het Provinciehuis. Bijgaand een overzicht van de bijeenkomsten en activiteiten die in de komende periode van belang zijn. De agenda's van de vergaderingen van Provinciale Staten en de diverse statencommissies zijn terug te vinden op de website www.brabant.nl.

Datum Tijd Onderwerp - Locatie - Toelichting

13-07-2011 09.00 Uden
Gedeputeerde Ruud van Heugten rijdt mee met de
verkeersinspecteurs van Oost-Brabant en bezoekt de verkeerscentrale in Geldrop. Dit werkbezoek wordt gehouden ter kennismaking met de portefeuille mobiliteit. Locatie: Zadelmakerstraat 12 te Uden.

14-07-2011 09.00 Veldhoven
Gedeputeerde Ruud van Heugten neem een kijkje achter de schermen bij de wegen- en infrabouwsector. Hij spreekt over het project de Hovenring te Veldhoven met Bouwend Nederland en krijgt een rondleiding bij de asfaltcentrale te 's-Hertogenbosch. Dit werkbezoek wordt gehouden ter kennismaking met de portefeuille mobiliteit.
Locatie: BAM Infra in Veldhoven.

14-07-2011 17.40 Eindhoven
Gedeputeerde Bert Pauli voert het woord bij de International Mathematical Olympiad 2011, TU/e, hal van het
auditorium, Den Dolech 2 in Eindhoven.

15-07-2011 09.00 Eindhoven Airport
Gedeputeerde Ruud van Heugten krijgt een rondleiding en spreekt over Eindhoven Airport als regionale luchthaven van nationale betekenis. Dit werkbezoek wordt gehouden ter kennismaking met de portefeuille mobiliteit.
Locatie: Airport Eindhoven, Luchthavenweg 13.

18-07-2011 09,00 's-Hertogenbosch
Gedeputeerde Ruud van Heugten spreekt met vervoerders Arriva en Veolia, (buurt)buschauffeurs en NS over het openbaar vervoer. Daarbij rijdt hij mee met de bus en bezoekt de remise van Arriva en NS. Dit werkbezoek wordt gehouden ter kennismaking met de portefeuille mobiliteit. Locatie: Centraal Station 's-Hertogenbosch, Centraal Station Tilburg.

19-07-2011 13.00 Rucphen en Zundert
Gedeputeerde Ruud van Heugten spreekt over mobiliteit en bereikbaarheid tijdens het werkbezoek aan de gemeenten Rucphen en Zundert.
Locatie: gemeente Rucphen, Markt 35 Roosendaal.

20-07-2011 09.00 's-Hertogenbosch
Gedeputeerde Ruud van Heugten spreekt over
goederenvervoer in Brabant tijdens een ritje per
goederenterrein en binnenvaartschip. Dit werkbezoek wordt gehouden ter kennismaking met zijn portefeuille mobiliteit. Locatie: Stations 's-Hertogenbosch.


---- --