Ingezonden persbericht


GEMEENTE BLOEMENDAAL WORDT CONCESSIE VOOR CENTERCOM BUITENRECLAME

Amstelveen, 13 juli 2011

Centercom Buitenreclame, marktleider met meer dan 20.000 A0-affichage vlakken in Nederland, exploiteert vanaf juli 2011 displays in de Gemeente Bloemendaal voor een periode van tenminste 5 jaar. Displays hebben twee zijden waarop A0 poster te zien zijn en worden geplaatst rond lichtmasten op belangrijke in- en uitvalswegen.

Binnen de gemeente Bloemendaal zullen er 20 displays geplaatst worden die bestemd zijn voor zowel commerciële als culturele reclameposters.

Losse borden of sandwichborden die een rommelig beeld veroorzaken of tot onveiligheid leiden, behoren nu tot het verleden. De gemeente Bloemendaal heeft duidelijk gekozen voor een opwaardering van hét reclamemedium voor lokale culturele instellingen en het MKB.

Met haar kernen Overveen, Aerdenhout, Bennebroek en Vogelenzang levert de Gemeente Bloemendaal een goede bijdrage aan het portfolio van Centercom Buitenreclame.

Centercom Buitenreclame wil in toenemende mate een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de A0-affichagemarkt, zodat haar culturele en charitatieve relaties nog optimaler bediend kunnen worden in hun communicatiebehoeften.


---