Ingezonden persbericht


cid:image002.jpg@01CB3A14.1EF91B70
zoover-nl-transparant-rgb.png

Persbericht
Duitser gaat liefst op vakantie met Sylvie van der Vaart

Zeist, 13 juli 2011

De Duitse vakantieganger gaat het liefst op vakantie met Sylvie van der Vaart. Dit blijkt uit een online onderzoek onder 2500 bezoekers van Zoover.de, de Duitse Zoover website. Sylvie van der Vaart onttroont hiermee Heidi Klum die bij de vorige editie van het onderzoek de lijst aanvoerde.

32% stapt het liefst met de Nederlandse op het vliegtuig. Heidi Klum staat nog wel tweede met 13% van de stemmen. Uit de lijst blijkt verder dat Duitsers het liefst hun vakantie doorbrengen met een vrouwelijke prominent. Mannen zijn wat minder populair, de Duitse Robert ten Brink, Günther Jauch, neemt de derde plaats in. Formule 1 coureur Sebastiaan Vettel vinden we terug op plaats nummer vijf met 8% van de stemmen. Angela Merkel blijft even populair als bij de vorige editie. Nog steeds wil 10% van de Duitsers graag met de Bondskanselier voor de tent zitten.

De top 10
Sylvie van der Vaart 32%
Heidi Klum 13% Günther Jauch 13%
Angela Merkel 10%
Sebastian Vettel 8%
Dieter Bohlen 8%
Stefan Raab 6% Thomas Gottschalk 5%
Lukas Podoslki 4%

Zoover vakantiebeoordelingen
Zoover is de grootste vakantiebeoordelingssite van de Benelux. Met jaarlijks 150 miljoen bezoekers is Zoover voor heel veel reizigers het startpunt van een geslaagde vakantie. Accommodaties, bestemmingen en points of interest worden beoordeeld door reizigers op verschillende aspecten. Zoover exploiteert de labels Zoover, VakantieReisWijzer, WeerOnline en MeteoVista. Het bedrijf is actief in bijna 20 landen. De website bevat bijna 1,2 miljoen beoordelingen en meer dan 250.000 accommodaties van meer dan 42.000 bestemmingen in de wereld.