Gemeente Uithoorn

VVV i-point nieuwe stijl staat in Uithoorn

Eerste VVV i-point nieuwe stijl staat in Uithoorn

Vanaf 15 juli is het VVV i-point in Uithoorn officieel in gebruik. Deze zuil met toeristische informatie over Uithoorn en de regio staat in het dorpscentrum bij boekhandel Van Hilten aan de Wilhelminakade 41-43. De informatievoorziening wordt verzorgd door Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB).

Het VVV i-point in Uithoorn is de eerste in de Metropool Amsterdam die volgens de nieuwe eisen en huisstijl van VVV Nederland is ingericht. Vanaf 2012 wordt dit verplicht voor alle agentschappen, serviceshops en informatiepunten van de VVV. De gemeente Uithoorn heeft dus de primeur in de Metropool Amsterdam en mag hierop best trots zijn!

Wat kunt u met het i-point?
Bij het VVV i-point is het mogelijk om naast de informatie die de gemeente en het ATCB verzorgen ook foldermateriaal te presenteren van toeristisch recreatieve ondernemers. Ondernemers dienen hun foldermateriaal rechtstreeks bij boekhandel Van Hilten aan te leveren.

Via de zuil kunt u ook via `tekstchat' gerichte vragen stellen. Deze vragen worden direct of anders via e-mail beantwoord. Niet alleen interessant voor bezoekers, maar ook voor de inwoners van de gemeente Uithoorn.

De informatievoorziening vindt plaats in het Nederlands, Duits en Engels.
Contactgegevens

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22

E-mail: gemeente@uithoorn.nl