Ingezonden persbericht


VASTNED OFFICES/INDUSTRIAL
VERHUURT PARK OFFICE ROTTERDAM

VastNed Offices/Industrial heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met Lloyd's Register EMEA voor het pand Park Office aan de K.P. van der Mandelelaan 43A in Rotterdam.
De overeenkomst heeft betrekking op 4.321 m² kantoorruimte en 82 parkeerplaatsen. De verhuurde kantoorruimte bevindt zich op de derde, vierde en vijfde verdieping. Faciliteiten, waaronder een restaurant, zullen op de begane grond gesitueerd zijn. De verhuur vindt plaats op marktconforme voorwaarden. De huurder werd geadviseerd door Desenco Real Estate Management uit Zoetermeer.
Taco de Groot, Chief Investment Officer van VastNed Offices/Industrial: 'Wij zijn bijzonder blij met de huurovereenkomst met Lloyd's Register EMEA, die de aantrekkelijkheid en de kwaliteit van het pand bevestigt. Tevens toont de verhuur aan dat de portefeuille van VNOI, die zich in meerderheid in de Randstad bevindt, in staat is huurders te trekken in moeizame marktomstandigheden door actief beheer door de asset managers van VNOI. Een huurder van dit kaliber draagt bij aan de waarde van de vastgoedportefeuille en een verbetering van de bezettingsgraad.' Rotterdam, 13 juli 2011