Ingezonden persbericht


Thunderbird Resorts Inc.: Omzetcijfers Juni

PANAMA, REPUBLIC OF PANAMA--(Marketwire - July 12, 2011) - Thunderbird Resorts Inc. ("Thunderbird" or "Groep") ( FRANKFURT: 4TR)(EURONEXT: TBIRD) meldt de volgende omzetcijfers voor juni 2011:

Thunderbird Resorts Inc. - Groepsbrede verkopen

jaar-

resultaten per land (niet gecontroleerd, in

juni

juni

over-jaar

duizendtallen)

2011

2010

toename/(afname)

Costa Rica (1)


1.528


1.820

(16,0%)

Nicaragua

886

972

(8,8%)

Filippijnen (3)

4.294

4.327

(0,8%)

Peru Gaming (2)


1.876


2.024

(7,4%)

Peru Hotel (4)

909

588

54,5%

Totaal geconsolideerde omzetten

9.492

9.731

(2,5%)


1. De omzetgroei in de operaties van de groep in Costa Rica blijft invloed ondervinden van de recessie, hogere werkloosheid en een zachte gamingmakt.


2. De gaming-percelen in Peru ondervonden invloed van een rookverbod dat van kracht werd vanaf 29 maart 2011 in Lima, Peru. De directie gelooft dat de invloed van het rookverbod na verloop van tijd zal verdwijnen, maar er zijn geen garanties.


3. De omzetgroei in de Poro Point percelen van de groep in de Filippijnen ondervond invloed van een rookverbod, waar wij eveneens geloven dat die invloed van korte duur zal zijn, maar we kunnen niet zeker zijn. In Rizal werd de omzet korte tijd beïnvloed door voortgaande verbouwingen waardoor bepaalde gaming-gebieden gesloten waren.


4. De omzet van juni 2011 bestaat uit omzet van de El Pueblo en Fiesta Hotels en de managementvergoedingen voor de Thunderbird Hotels-Pardo, Thunderbird Hotels-Carrerra, Thunderbird Hotels-Bellavista en Thunderbird Hotels-Principal; ter vergelijking bestond de omzet van juni 2010 slechts uit de omzet van de Thunderbird Hotels-El Pueblo en Thunderbird Hotels-Fiesta, plus managementvergoedingen voor het Pardo hotel, dat voor juni 2010 het enige hotel onder management was.

OVER DE ONDERNEMING

Wij zijn een internationale leverancier van casino- en horecamerkdiensten, gericht op markten in Centraal Amerika, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië en India. Onze missie is het "creëren van een bijzondere belevenis voor onze gasten." Meer informatie over de Groep is beschikbaar op het internet via www.thunderbirdresorts.com.

Waarschuwing: dit communiqué bevat een aantal toekomstgerichte verklaringen binnen de betekenis van de effectenwetgeving en reglementering van verschillende internationale, federale, en statelijke rechtsgebieden. Alle verklaringen anders dan verklaringen van historische feiten die hierin opgenomen zijn, inclusief maar niet beperkt tot verklaringen met betrekking tot potentiële opbrengsten en toekomstplannen en doelstellingen van de Groep, zijn vooruitblikkende verklaringen die een zeker risico en onzekerheden inhouden. Er zijn geen garanties dat dergelijke uitspraken nauwkeurig zullen blijken en werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van die welke in verklaringen voorzien worden. Belangrijke factoren die ertoe kunnen leiden dat werkelijk behaalde resultaten wezenlijk verschillen van de vooruitblikkende verklaringen van de Groep zijn onder meer concurrentiedruk, ongunstige wijzigingen in regelgevende structuren, en algemene risico's verbonden met de bedrijfsactiviteiten. Al deze risico's zijn bekendgemaakt onder de titel "Risicofactoren" en elders in de documenten, die regelmatig door de Groep worden gedeponeerd bij de NYSE Euronext Amsterdam en andere regelgevende autoriteiten.