Gemeente Barneveld


Barneveld sluit tijdelijk Oosterbosbad

De gemeente Barneveld heeft het Oosterbosbad aan de Troelstralaan tijdelijk gesloten. Dat heeft te maken met een lekkage in de watertransportleiding naar het recreatiebad. De gemeente Barneveld is vanavond gestart met de reparatiewerkzaamheden. De brandweer heeft vanavond het recreatiebad leeggepompt. Omdat het totale verversingssysteem is stilgelegd, is besloten om het Oosterbosbad ook op donderdag 14 juli de gehele dag gesloten te houden.

De lekkage in de watertransportleiding is vanmiddag ontdekt, omdat een aantal tegels in de vloer rond het 50 meter-bad verzakte. De gemeente Barneveld heeft direct onderzoek ingesteld. Het bleek om de toevoer van het recreatiebad te gaan. Daarom is besloten om het water uit het recreatiebad te pompen. Dat heeft de Brandweer Barneveld gedaan. Het gaat om 300.000 liter water.

Oosterbosbad op donderdag 14 juli gesloten
De gemeente Barneveld heeft besloten om het Oosterbosbad op donderdag 14 juli gesloten te houden voor het publiek. In de loop van donderdag wordt bepaald wanneer het Oosterbosbad weer wordt opengesteld voor het publiek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de zwembaden in Barneveld: www.zwembadbarneveld.nl.

Zwemliefhebbers kunnen terecht in Zwembad De Heuvelrand aan de Roelenengweg in Voorthuizen.

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl

Ga naar de promotiewebsite Daarom Barneveld.com