Gemeente Voerendaal


\ 4/7/2011 - Bijeenkomst ondernemers 13 juli 20.00 uur

Binnen de gemeente Voerendaal worden momenteel diverse voorbereidingen getroffen om voor het eerst in de geschiedenis van Voerendaal tot een uitvoeringsprogramma voor werk en economie te komen. Centraal daarbij is het doel om de lokale middenstand te versterken en de kansen voor uiteenlopende groepen binnen onze gemeente op de arbeidsmarkt te vergroten.

Aangezien wij dit programma samen met en voor u als ondernemer gestalte wil geven, willen wij graag met u van gedachten wisselen over de koers die de gemeente moet gaan varen.

Dat er meer voor het ondernemersveld van Voerendaal moet gebeuren, staat voor ons vast en er zijn dit jaar natuurlijk al stappen ondernomen om onze dienstverlening aan ondernemers te verbeteren. Maar wat zijn voor u persoonlijk nu op het gebied van uw onderneming belangrijke themas in Voerendaal? Welke kansen moet Voerendaal grijpen? Wat moet de kern zijn van ons arbeidsmarkt- en ondernemersbeleid gedurende de komende vijf jaar? Welke acties ziet u graag vanuit of samen met de gemeente geïnitieerd? Dus met andere woorden, welke onderwerpen moeten we meenemen in het actieprogramma Werk en Economie?

Wij zouden graag in een bijeenkomst op woensdag 13 juli vanaf 20.00 uur in de Montagnard in Ubachsberg in alle openheid uw mening en visie willen vernemen.

Inmiddels zijn via een brief alle ondernemers van Voerendaal persoonlijk uitgenodigd. Nu zult u zich afvragen of er iets met uw inbreng gedaan wordt. Wij kunnen u verzekeren dat uw input de contouren van het nieuwe actieprogramma mee bepaalt. Doel is om vóór het einde van dit jaar een uitvoeringsprogramma vast te stellen, waarin u zich als ondernemer kunt herkennen en waarbij u vertrouwen heeft in de positieve invloed die ervan uit zal gaan. Wij hopen u dan ook gedurende deze avond te kunnen verwelkomen.

Laat u ons weten of u ook komt? Dit kan door bij voorkeur uiterlijk 10 juli een e-mail te sturen naar mevrouw A. Steijns-Bodelier, anjo.steijns-bodelier@voerendaal.nl onder vermelding van Ondernemersbijeenkomst Werk en Economie.