Endless.com kondigt internationale verzending naar meer dan 50 landen wereldwijd aan

Klanten over de hele wereld kunnen nu kiezen uit een assortiment met duizenden schoenen, tassen, sieraden, horloges en designerstijlen voor mannen, vrouwen en kinderen met gratis internationale verzending bij bestellingen van $ 100 of meer

SEATTLE (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20110713 --

Endless.com (www.endless.com), Amazon.com’s website voor schoenen en accessoires, heeft vandaag aangekondigd dat internationale verzending bij bestellingen van $ 100 of meer gratis zal zijn en dat bij bestellingen onder $ 100 de verzendkosten $ 10 zullen zijn. Klanten in meer dan 50 landen, van Bahrein tot Japan tot landen in heel Europa, kunnen nu kiezen uit een assortiment van duizenden schoenen, tassen, sieraden, horloges en designerstijlen voor mannen, vrouwen en kinderen.

Endless.com biedt een naadloos verlopende en luxueuze ervaring met een assortiment van even unieke merken. Met een uitgebreid assortiment voor mannen, vrouwen en kinderen zullen klanten talloze bekende merken tegenkomen, zoals Camilla Skovgaard, Loeffler Randal, Steve Madden, Rebecca Minkoff, See by Chloe, Badgley Mischka, Gemma Redux, Fiona Paxton en Giuseppe Zanotti, om er maar een paar te noemen.

“We zijn ontzettend blij dat we nu internationale verzending kunnen aanbieden en hopen dat onze klanten endless.com net zo geweldig zullen vinden als wij”, aldus Shelley Salomon, directeur van endless.com. “Gratis internationale verzending bij bestellingen vanaf $ 100 is slechts het begin van het kunnen aanbieden van de beste service aan onze klanten. Wij zetten ons in voor het bieden van de meest vlekkeloos verlopende shopervaring, waar onze klanten ook mogen wonen.”

Internationale, maar ook Amerikaanse klanten kunnen bovendien artikelen kopen uit de onlangs gelanceerde schoenencollectie HK by Heidi Klum, momenteel exclusief verkrijgbaar via endless.com en Amazon.com. Deze door Heidi zelf ontworpen collectie biedt verschillende stijlvolle schoenontwerpen die niet alleen mooi, klassiek en trendy, maar bovenal ook betaalbaar zijn.

Endless.com biedt een rijke en opwindende ervaring die het winkelen gemakkelijker maakt met drie afzonderlijke weergaveopties, waaronder video en de 'hover zoom'-technologie van Endless. Daarnaast biedt endless.com klanten de mogelijkheid te zoeken op prijs, stijl, merk en kleur; allemaal tegelijkertijd of afzonderlijk van elkaar. Met meer dan 100.000 verschillende schoenen, sieraden, horloges, tassen, zonnebrillen en andere onmisbare accessoires kunnen klanten hun winkelwagentje gemakkelijk vullen.

Huidige klanten van Amazon.com over de hele wereld kunnen gebruik maken van hun bestaande gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen bij endless.com en vandaag al bestellingen te plaatsen.

De beschikbare productlijnen en kosten kunnen variëren, afhankelijk van het afleveradres van bestellingen. Ga voor meer informatie over internationale verzending en over geschatte verzendtijden per land, naar: http://www.endles.com/help/200680980

Over endless.com

Endless.com, in december 2006 gebouwd en gelanceerd door Amazon.com, is een opwindende online winkel voor schoenen en accessoires met aantrekkelijke prijzen, een ruim assortiment en een geweldige totale online ervaring. Endless is een unieke winkel die klanten de mogelijkheid biedt om eenvoudig en snel te vinden wat ze zoeken met de mogelijkheid om de zoekopdracht te verfijnen op prijs, stijl, merk en kleur; allemaal tegelijkertijd of afzonderlijk van elkaar. Daarnaast biedt Endless.com gratis verzending, gratis retourzending, een 100% laagste prijsgarantie en de mogelijkheid om te ruilen binnen 365 dagen.

Vooruitziende verklaringen

Deze aankondiging bevat vooruitziende verklaringen in de zin van Sectie 27A van de Securities Act van 1933 en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934. Werkelijke resultaten kunnen aanzienlijk verschillen van de verwachtingen van het management. Deze vooruitziende verklaringen omvatten risico's en onzekerheden die ondermeer het volgende omvatten: risico's met betrekking tot concurrentie, management van groei, nieuwe producten, diensten en technologieën, mogelijke schommelingen in bedrijfsresultaten, internationale uitbreiding, resultaten van juridische procedures en vorderingen, vervulling van centeroptimalisatie, seizoensgebondenheid, commerciële overeenkomsten, overnames en strategische transacties, buitenlandse wisselkoersen, systeemonderbrekingen, inventaris, overheidsregulering en -belasting, betalingen en fraude. Meer informatie over factoren die de financiële resultaten van Amazon.com mogelijkerwijze kunnen beïnvloeden, zijn opgenomen in Amazon.com's dossiers die gedeponeerd zijn bij de Securities and Exchange Commission, waaronder het meest recente jaarverslag op Formulier 10-K en opvolgende dossiers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:

Amazon.com Mediarelaties: 206-266-7180

Ticker_symbol NASDAQ:AMZN