Gemeente Haaren


Inloopavond eerste ontwerp fietspad Esch-A2

oude fietspad Esch-A2

De gemeenteraad van Haaren heeft eind vorig jaar het college van Burgemeester &Wethouders de opdracht gegeven om de nodige stappen te ondernemen om het fietspad tussen de kom van Esch en de A2 toch aan te leggen.

Begin dit jaar is gestart met de uitwerking van het plan. Op basis van overleg met de betrokken partijen is een eerste ontwerp tot stand gekomen. Met name de positieve inbreng van Brabants Landschap heeft bijgedragen aan het huidige ontwerp. Ook de intentie tot medewerking van de eigenaar van het perceel langs de Gestelseweg, zodat ook daar het fietspad conform het plan van aanpak vrijliggend kan worden aangelegd, is van groot belang.

Op donderdag 14 juli a.s. tussen 18:00 en 19:00 uur presenteren wij het ontwerp in het gemeentehuis van de gemeente Haaren. Het betreft een inloopavond waar u, als rechtstreeks betrokkenen, maar ook andere geĂŻnteresseerden kennis kunnen nemen van de eerste uitwerking van het plan. U wordt in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen aan de vertegenwoordigers van de gemeente Haaren. Ook kunt u eventuele wensen en suggesties kenbaar maken. Indien gewenst kan een vervolgafspraak gemaakt worden met de vertegenwoordigers van de gemeente voor een individueel gesprek.