Wageningen Universiteit en Researchcentrum
toekomst

Nieuwe editie e-nieuwsbrief Restaurant van de Toekomst

14 jul 2011

Onderdeel: Restaurant van de toekomst

De derde editie van de digitale nieuwsbrief van het Restaurant van de Toekomst is verschenen. In deze nieuwsbrief staan onder andere recente ontwikkelingen en actuele trends in het onderzoek op het gebied van consumentenacceptatie van steriele zalm, CO2-labels en het opzetten van een ouderennetwerk.

In het Restaurant van de Toekomst kan het eet- en drinkgedrag van consumenten nauwlettend worden vastgelegd en een beter begrip van het consumentengedrag in een real life omgeving kan hieraan een belangrijke bijdrage leveren. Het restaurant is onderdeel van Wageningen UR Food & Biobased Research.
Â
De nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar en wordt verzonden aan relaties in binnen- en buitenland.
Bekijk de editie van juli.Â
Bekijk de andere edities.
Â

Contact
Marchel Gorselink
Business card