Wageningen Universiteit en Researchcentrum
toekomst
Nieuwe editie e-nieuwsbrief Restaurant van de Toekomst
14 jul 2011
Onderdeel: Restaurant van de toekomst
De derde editie van de digitale nieuwsbrief van het Restaurant van de
Toekomst is verschenen. In deze nieuwsbrief staan onder andere recente
ontwikkelingen en actuele trends in het onderzoek op het gebied van
consumentenacceptatie van steriele zalm, CO2-labels en het opzetten van
een ouderennetwerk.
In het Restaurant van de Toekomst kan het eet- en drinkgedrag van
consumenten nauwlettend worden vastgelegd en een beter begrip van het
consumentengedrag in een real life omgeving kan hieraan een belangrijke
bijdrage leveren. Het restaurant is onderdeel van Wageningen UR Food &
Biobased Research.
Â
De nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar en wordt verzonden aan
relaties in binnen- en buitenland.
Bekijk de editie van juli.Â
Bekijk de andere edities.
Â
Contact
Marchel Gorselink
Business card