Hoefnet

Nieuws

De PrimeVal Paardenverkiezing 2011 is gestart!

13-07-2011

Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar, is de PrimeVal Paardenverkiezing 2011 gestart. Eigenaren, ruiters en verzorgers van paarden kunnen hun favoriete paard aanmelden op www.paardenverkiezing.nl. De jury, onder leiding van viervoudig wereldkampioen IJsbrand Chardon, maakt op zondag 11 september 2011 tijdens het Horse Event bekend welk paard zich een jaar lang het `leukste paard van Nederland' mag noemen.

Paardenliefhebbers kunnen hun favoriete paard t/m 7 augustus aanstaande opgeven op www.paardenverkiezing.nl om kans te maken op mooie prijzen en de titel `leukste paard van Nederland'. Vanaf 8 augustus 2011 mogen de deelnemers zoveel mogelijk stemmen verzamelen, via bijvoorbeeld e-mail, Facebook, Hyves en Twitter. Per provincie gaat er één kandidaat, die met de meeste stemmen, door naar de finale. Tijdens de finale maakt de vakjury de winnaar bekend. De finale vindt plaats op het Horse Event in Deurne, op zondag 11 september 2011.

De PrimeVal Paardenverkiezing wordt georganiseerd door Petnews Magazine en wordt mede mogelijk gemaakt door PrimeVal en Merial.