VU medisch centrum

Vrienden VUmc CCA vieren midzomer

13 juli 2011

Foto: Arend Velsink De zes chefkoks (met in totaal acht Michelinsterren) en hun assistenten vonden het een geweldige ervaring om voor het goede doel samen te werken Op de langste dag van het jaar was het Beach House by Cobraspen in Zandvoort het sfeervolle decor van het Midzomeravondfeest van Vrienden VUmc CCA. Naast het heerlijke eten en een optreden van Pearl (Voice of Holland 2010), stond het belang van vroege opsporing van darmkanker centraal voor de ruim tweehonderd gasten. "We zijn erg blij dat zoveel mensen en bedrijven belangeloos meewerken aan deze avond én dat we zoveel nieuwe vrienden mogen verwelkomen", aldus Winald Gerritsen, directeur VUmc CCA. Zo mag de avond met een opbrengst van ruim 150.000 euro met recht een succes genoemd worden.
De zes chefs van de beste restaurants uit Kennemerland, die allen belangeloos meewerkten aan dit goede doel, genoten van hun eenmalige samenwerking met een uniek menu met zes gerechtjes, één per restaurant, als heerlijk eindresultaat. "Wat een mooi gezicht al die samenwerkende chefs en dan nog wel voor een dergelijk fantastisch doel. We vinden het geweldig met vereende krachten aan dit initiatief mee te kunnen werken", aldus John Beeren, eigenaar van Restaurant de Bokkedoorns. De chefs Alain Alders (De Vrienden van Jacob), Huub van der Velden (le Cheval Blanc), Lucas Rive (De Bokkedoorns), Mark Gratama (ML), Jan Sobecki (Chapeau) en Moshik Roth (& Moshik in 't Brouwerskolkje) konden dit alleen maar beamen.

Fotobijschrift: De zes chefkoks (met in totaal acht Michelinsterren) en hun assistenten vonden het een geweldige ervaring om voor het goede doel samen te werken

Monique Krinkels
bron: Tracer