Warchild


Cheque overhandiging J. de Jonge Flowsystems aan War Child

14 juli 2011 - J. de Jonge Flowsystems heeft een cheque overhandigd aan War Child met een bedrag vanEUR 6.240,00. Hiermee kan War Child ruim 516 kinderen helpen!

Oprichting
J. de Jonge flowsystems is opgericht in 1954 en is als toeleverancier van transport systemen actief in de petrochemische industrie. In de loop der jaren heeft het bedrijf haar kennis verrijkt en tegelijkertijd haar horizon verbreed. Hierdoor heeft J. de Jonge flowsystems zich kunnen ontwikkelen tot een toonaangevende en internationaal opererende organisatie op het gebied van laad- en lossystemen voor vloeistoffen tussen vervoerder en opslag-/productiefaciliteiten.

Groei
Door een constante groei van het bedrijf zijn er op 18 juni 2011 twee nieuwe enorme bedrijfshallen geopend in Antwerpen. Deze opening ging gepaard met een spetterend feest! J. de Jonge flowsystems heeft besloten om de geldelijke gestes die het bedrijf heeft ontvangen voor de opening van deze twee hallen te schenken aan stichting War Child.

"We zijn blij dit gebaar te kunnen en mogen maken namens alle genodigden die op het feest aanwezig waren", aldus J. de Jonge Flowsystems!

War Child bedankt iedereen van J. de Jonge Flowsystems en alle bezoekers die op het feest aanwezig waren!